Lomaviikonloppu

Pidin kesän virallisen lomani viime viikonloppuna. Yhteensä kaksi lomapäivää, mutta kun kesä vielä oli niin kesälomaksihan se lasketaan. Loput säästyy syksymmälle. Perjantaina aloitin lomailun aivan mahtavalla tunnin avovesiuinnilla aurinkoisessa aamussa. Järven pinnalla oli vielä vähän usvaa, kun sukelsin veteen. En ole paljoa tänä kesänä uinut avovedessä, enkä yli 20 minuutin lenkkejä yhtäkään. Silti nyt uinti kulki todella helposti ja läiskin kirkkaassa ja tyynessä lammessa itselleni ihan hyvän mittaisen aamutreenin.Päivä tuli seikkailtua ja illalla pyörän kasauksen päälle kävin ajelemassa reilun tunnin helppoa maastoa. Eka lomapäivä tuli siis otettua aika rennosti. Lauantaina kävin kiertämässä hyvässä seurassa Messilässä Finlandia maastopyöräilyn reitin. On se hieno reitti, ainakin kuivana. Itse kisassa oli tainnut olla vähän mutapainia. Todella leppoisaa latupohjaa ja riittävästi nousua, jotta pääsee nauttimaan alamäestäkin. muutaman tunnin lenkin ja uinnin jälkeen iltapäivä tuli vietettyä DH Suomicupin finaalia katsellen. Mahtavaa oli nähdä, miten paljon yleisössä oli innosta pinkeinä olevia, isolla lippiksellä ja t-paidalla varustettuja, vaahtosammuttimen kokoisia junioreita vanhempiensa kanssa.  Paras kommentti noin 5v pojalta oli:" Iskä tänään sitten rakennat mulle sellaisen superradan, ja mä käyn laittamassa pyörät kuntoon, ja sitten sä tulet ajamaan mun kanssa sitä rataa...." =D.Sunnuntaina oli tarkoitus ajaa lisää määrää, mutta sateinen keli innosti laiskottelemaan. Kävin vasta illalla sään seljetessä tunnin verran pyörittämässä.

Maanantaina ajoin aivan mielettömän lenkin auringonpaisteessa loman loppumisen kunniaksi. Lähdin Haagasta ja suuntasin Taivaskallioiden polkujen kautta vanhan kaupungin koskelle, siitä Viikkiin, Kivikkoon,  ja Sipoonkorpeen. Siellä heitin peruskierrokseni. Sitten piti päättää menenkö Kuusikselle kahville, vai Keravalle kulmikseen. Päätös oli helppo: Keinarin kautta Kulmikseen, latte ja vuohenjuustosaaristolaisleipä aurinkoterassilla sai hymyn huulille =). Siitä pyörittelin assua pitkin mätikselle, josta hiekkaa pitkin Keravanjoen jaVantaanjoen vartta takaisin Haagaan. 5h 10min. Päivän kruunasi 1,5h hieronta. Ei huono lomapäivä!

Eilen kävin ajamassa Keimolassa Bianchicupin osakilpailun. Aluksi olin pettynyt, kun ajettiin vaan latupohjaa 3km reittiä. Kilpavauhdilla ajettaessa reitti muuttui yllättävän mukavaksi nousujen, mutkien ja palauttavien laskujen sopivaksi yhdistelmäksi. Jalka oli lisäksi tosi hyvä ja tuloksena hyvä tehoharjoitus viikonlopun Luukin maraa varten.Lomalta sorvin ääreen palannut,

Noora