Team Trek Women Finland

Tervehdys,



Talvikausi treeneineen ja elämän myllerryksineen hujahti ja taas ollaan kisakauden portaalla.

Uusi kausi on tuonut tullessaan uuden tiimin. Minulla on ilo edustaa Team Trek Women Finlandia. Taustalla tiimillämme on edelleen Suomen paras maastopyöräseura Korson Kaiku =).

Uuden tiimin myötä tulen kirjoittamaan pääasiallisesti tarinaa osoitteessa www.mettaanmeni.com. Siirty siis sinäkin vakoilemaan meininkejä tuohon osoitteeseen ;).

Päivittäisiä kuulumisia postaamme instagramissa nimimerkillä @teamtrekwomenfinland
ja Facessa www.facebook.com/teamtrekwomenfinland


Uusi tiimi harjoitusleirillä Barcelonassa

Lukuhetkissä sivustollamme on luvassa on urheilijan arjen lisäksi luettavissa polku- ja välinesuosituksia, treeniohjeita niin aloittelevalle kuin edistyneemmälle maastopyöräilijälle.

Kesällä on pyöräilyn ohella muitakin proggiksia. Tärkeimpinä tulemme järjestämään toukokuussa naisille suunnatun maastopyöräilyn alkeiskurssin. Kurssi tullaan julkistamaan lähiaikoina sivustollamme ja toki rumpu kaikuu myös facessa ja Korskan nettisivuilla, joten kaikki maastopyöräilystä kiinnostuneet tytsyt ja leidit: be ready!

Toisena isona projektina tiimimme toimii ensi kesänä roskapoliiseina eteläsuomen metsissä. Aijomme kerätä jokaiselta maastolenkiltä yhden roskan roskiin. Lisäksi kaikki isommat jätteet joita kauniisiin metsiimme on julmasti hylätty, tulemme ilmoittamaan viranomaiselle, jotta roskat saadaan kuljetettua oikeaan osoitteeseen. Projektin hästäg on #roskattominkaupunki.




Lumettomia ja kuivia polkuja odotellessa,


-Noora